Sunday, May 15, 2011

MOHON MAAF

Disini saya ingin memohon maaf pada sesiapa yg sudi membaca blog saya ni pasal dah lama saya tak update blog saya ni maklum la bajet terlari sikit jadi tak dapat nak bayar internet.baru2 ni saya ada la gi mikat kat bukit botak ngan geng2 jebak ni,dapat la tapau sekor bh tapi takde barang pun.saya kurung ngan burung lama seminggu pastu terus ikat kat sangkar tak sampai seminggu dah bunyi kat atas sangkar saya punye suka jgn cakap la pasal burung tu cepat sangat berbunyi tapi yg tak syoknya takat bunyi biasa je la pasal barang takde tapi tak tahu la pasal masa saya setting jebak tu ada dengar bh ni bunyi member saya pun suruh la saya himpit burung tu,saya ngan rela hati gi la setting jebak kat anak pokok sawit siap je setting apa lagi cari la port nyorok,dalam tgh cari port ni member saya panggil saya pun pegi la kat dia duk sekejap saya dah tak dengar denak saya bunyi saya pun risau gak kenapa denak saya tak bunyi terus saya gi ngendap tgk2 dah tergantung sekor bh.saya pun gi la ambik bh ni masuk jut pastu gi kat member saya.saya tanya apa cite,member saya ni cakap bh dah takde saya pun tunjuk la kat dia memang la dah takde pasal dah duk dalam jut dah member saya cakap hampeh dia baru je siap setting jebak.saya pun ajak la pindah cari port lain.laman satu lagi ni ada bh yg kira boleh tahan la pasal ada gak barang dia,apalagi masing2 cari port sendiri la saya ni siap2 setting terus la gi nyorok mula2 tu bh ni gi kat bb member saya ni bh tu punye tekan sampai bb member senyap tak tahu nak bunyi macam mana lagi dah pastu bh ni dtg kat denak saya apalagi denak saya ni pun bagi la pantun kat bh ni bh ni pun balas la pantun tak lama pastu bh ni nak terjun terjun kat jebak sekali spring daaaa,dekat 3 kali jugak dia spring saya ngan hampa tgk je la sampai member saya ni ajak cari port lain tapi takpe pasni saya nak repeat balik bh ni ngan racik,tungguuuuuu......lagi satu,saya mintak maaf la pasal nak masuk gambar takleh maklum la saya ni dah la pakai handphone mahal takde kamera camne nak ambik gambor tapi tgk la camne saya cuba ikhtiar masukkan gambor utk kawan2 yg sudi baca blog saya ni.

3 comments:

  1. xpe aznie, ada masa up-date la ye...

    ReplyDelete
  2. teruskan..meriahkan dunia blog mikat ..tahniah menapau

    ReplyDelete
  3. y penting menapau yer...heheheh

    ReplyDelete